About

I am an ordinary woman with a simple thoughts |

get married to a great and lovely man on February 2009 |

get pregnant on the same year (tokcer ya hehe…) |

now already have a cute son |

working at one of distributor company as a secretary |

a woman who addicted to a coffee |

start to learn cooking (although I know it’s already too late) |

really really love…reading, singing and writing |

and make a lot of friends of course…

6 Responses to About

  1. luvly7 says:

    Hi Cristin 🙂 lam kenal juga yaaa
    Kamu yang suka comment di blog arman bukan siy??
    Mampir yaaa … thanks udah visiting my blog juga 😉
    Ciee, puitis bener nih keknya ibu yang satu ini
    Btw, kita punya kerjaan yang sama nih … hehehe 😉

  2. hi feb….

    kadang-kadang aja kok commenin blog nya arman.
    thx ya dah mampir..
    ga puitis kok cuma iseng nulis aja yang terlintas dikepala…itu juga dah tulisan2 taon jebot hehe…

  3. Livia Miel says:

    aku mampir 🙂 udah aku link ya chris… 🙂

  4. Lena says:

    Ini christin yg ninggalin komen di shoutout blogku ya?
    salam kenal jg ya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s